Noorte kriitikute konkurss

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Endla teater

Veebruar on Pärnu Endla teatris esietenduste poolest üleni noortekuu: lavale jõuavad Endla noortestuudio lavastus „Üle piiri“ ja poistebändi Freedom eduloost rääkiv popmuusikal „Boyband“ Koit Toomega peaosas.

Uuslavastustega seoses kuulutab Endla teater koostöös Pärnu Postimehega gümnasistidele välja noorte teatrikriitikute konkursi, mille paremad tööd avaldatakse teatri kodulehel ja Pärnu Postimehes.

Noorte teatrikriitikute konkursile on oodatud kõik gümnaasiuminoored. Oma osalemissoovist palume märku anda aadressil inga@endla.ee neljapäeva, 9. veebruari keskpäevaks. Sooviavalduses kirjutage veidi pikemalt, milline on teie senine kokkupuude teatriga, miks on teater teile oluline ning milline on teie ettekujutus heast teatriarvustusest. Võite ära mainida ka oma kirjutamiskogemused ja senised kaastööd.

Sooviavaldustest valib teatri žürii välja viis kuni kümme noort, kes saavad ära vaadata mõlemad veebruari uuslavastused ja kirjutada neist arvustused. Kõik tööd avaldatakse Endla kodulehel ja mõlemast lavastusest parimad ka Pärnu Postimehes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles