Noored keemikud võtsid mõõtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaaskolb.
Klaaskolb. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Keemiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus jagus auhinnakohti kuude kooli.
 

8. klasside seas võitis Helo Liis Soodla Pärnu Vanalinna põhikoolist (õpetaja Mare Kekkonen), teiseks tuli Silver Lensment Raeküla koolist (Mare Vlassov) ja kolmandaks Mihkel Talmar Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Ülle Vares).

Üheksandikest oli parim Karl Marti Toots ja teine Leenu Reinsalu Kuninga tänava põhikoolist (Anne Urge), kolmas koht läks Jörgen Vanamõisale ühisgümnaasiumist (Evelin Saks).

10. klasside võitja Indrek Saar õpib Sütevakas (Ülle Vares), teist kohta jaganud Karl Rene Kõlvart ja Aap-Eerik Lai ühisgümnaasiumis (Evelin Saks).

11. klasside tugevaim keemiatundja oli Kristo Ment Koidula gümnaasiumist (Merit Sarandi), teine Brit Vaga ja kolmas Risto Laanemets Sütevakast (Evelin Saks).

Abiturientide esimene oli Ave Ojala, teist kohta jagasid Karoliina Neerut ja Kerly Kodasma ühisgümnaasiumist (Evelin Saks).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles