Näärikuu oli Pärnumaal titerohke

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebi. Illustreeriv foto.
Beebi. Illustreeriv foto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui eelmise aasta lõpukuudel sündis Pärnumaal järjest vähem väikesi ilmakodanikke, siis alanud aasta esimene kuu oli mulluse näärikuuga võrreldes päris titerohke.

Pärnu maavalitsuse rahvastikutoimingute talituse juhataja Liis Rauski andmeil registreeriti möödunud kuul Pärnumaal 79 väikese inimese sünd. See on 16 lapse võrra enam, kui 2011. aasta jaanuaris maakonnas sündis.

Käesoleva aasta esimese kuu vastsündinutest 42 olid poisid ja 37 tüdrukud. Maal elavatesse peredesse sündis 43 ja linnakodudesse 36 last. Maaomavalitsustest väljastati kõige rohkem nimelisi sünnitõendeid Audru vallavalitsuses: seitse. Viie lapse sünnikanne koostati Halinga vallavalitsuses ja teist niisama palju Sindi linnavalitsuses.

Jaanuaris koostatud surmakannete arv oli maakonnas 85. Suri 40 meest ja 45 naist.

”Kolme perekonnaseisutoimingu liigi numbriks jaanuarikuu aruandes sai seitse,” rääkis Rausk. “Sõlmiti seitse abielu ja niisama palju lahutati. Positiivseid nimemuutmise otsuseid väljastati samuti seitse.”

2011. aasta jaanuaris sündis Pärnumaal 63 last, surmajuhtumeid pandi kirja 93, abielusid sõlmiti kümme ja lahutati kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles