Endla kutsub kiljuma ja plaksutama

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikali Boyband proov.
Muusikali Boyband proov. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Neljapäeva, 16. veebruari pärastlõunal ootab Pärnu Endla teater kõiki huvilisi andma oma panus peagi esietenduvas muusikalis „Boyband“ vajaminevate heliefektide salvestamiseks. Ühtlasi näevad kohaletulijad katkendeid valmivast lavastusest.

Ettevalmistused 25. veebruari esietenduseks on peaaegu lõpusirgel, aga mõningate stseenide tarvis on vaja veel salvestada võimalikult autentseid rahvamassi tekitatud hääli. Näiteks kontserdipubliku tulist kiljumist, aplausi, oma lemmikute lavalekutsumist.

Konkreetsed ülesanded jagab 16. veebruaril kohapeal „Boybandi“ lavastaja Andres Dvinjaninov ja kohal on kogu trupp. Kel soov oma häälega abiks olla, võiks arvestada, et kogu üritus koos lavastusest katkendite vaatamisega kestab ligikaudu tund aega.

Kuna Endla suure saali kohtade arv on piiratud, palub teater kõigil huvilistel enne Endla kassast pilet võtta. Pilet on tasuta ja vajalik selleks, et tagada kõigile saalis istekoht. Pileteid saab kassast 15. veebruarini või kuni kohti jätkub.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles