Karm konkurents sunnib Pärnu spaasid investeerima

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskus Viiking.
Taastusravikeskus Viiking. Foto: Ants Liigus

Et spaaturu tihedas konkurentsis hakkama saada, peavad Pärnu taastusraviasutused majanduslikult keerukatel aegadelgi õigeks investeerida.

Kohe valmis saava neljanda korpuse järel pole taastusravikeskusel Viiking selles mõttes enam kasvuruumi, et krundile ei mahu nüüd enam ühtegi hoonet. Ehitajatel on käsil viimased ponnistused, et sisustajad varsti majja lubada. Ametliku avamise on firma plaaninud 13. aprillile. Viikingi omanik Toivo Ninnas ütles, et investeerida tuleb, sest konkurents spaade vahel on suur, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

"Kui me jääme paigale ja midagi ei tee, siis kaotame oma püsikliente. Meil on väga palju püsikliente, kes küsivad, mis teil uut on, ja meie teeme uut. Viiking laieneb 15 protsenti," selgitas Ninnas. Laiendatakse peamiselt teeninduse poolt.

Tegevdirektor Kairi Lusik tõdes, et põhimõtteliselt võiks Viikingis elada nädala pidžaamat seljast võtmata, sest kõik teenused on majas olemas. Siiski mängib üha suuremat rolli linnas toimuv, inimesed ei tule enam üksnes taastusravi pärast. Aga uues majas on igati paremad tingimused.

Sanatoorium Tervis on Viikingile peaaegu naaber. Mullu 40aastaseks saanud firma on oma kinnistu juba täis ehitanud, nüüd käivad renoveerimistööd.

Tervise juhataja Jaan Ratnik ütles, et praegu tehakse kapitaalremonti 41 hotellitoas. See on tubade uuendamise eelviimane etapp, kõik toad peaks korda saama järgmise aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles