Hillar Kohv pajatab sõbrapäeva puhul oma tõelisest sõbrast kass Mustikust

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustik näitab keelt.
Mustik näitab keelt. Foto: Hillar Kohv

14. veebruar on Valentini ehk sõbrapäev ning aeg rääkida natukene sõpradest. Minul on üks tõeline sõber kass Mustik ning tema lööb nurru kui talle taas poest lihakonserve toon ning pikemalt sel teemal vast ei peatuks.

Räägiks hoopis Facebooki sõpradest ning neid on mul üle 450- ne. Nende hulgas on palju tuntud poliitikuid, lauljaid ja näitlejaid ning ka üks saksa näitleja Anja Boche kes mängis sarjas "Tee õnnele". Samuti on mitu Austraalia sarjas "Kodus ja võõrsil" mängivat näitlejat, nagu Irene Robertsi osatäitja Lynne Mcgranger, Alf Stewarti osatäitja Ray Meagher ning Luke Mitchell kes mängib Romeo Smithi.

Ka tuntud Mehhiko filmitäht Victoria Ruffo ning venemaa president Dimitri Medvediev on sõpradeks.

Eesti artistidest loomulikult diiva Anne Veski, Marju Länik, Sulo Tintse, Margus Vaher, Malle Pärn, Anne Veesaar, Veikko Täär, Mihkel Tikerpalu, Marika Korolev,Rein ja Andra Veidemann, Anna- Maria Makko- Veidemann, Imbi Paju, Henrik Normann, Peeter Võsa, Raul Sepper ning paljud teised.

Väga meeldiva ja sõbraliku mulje on mulle jätnud ka endise presidendi Arnold Rüüteli proua Ingrid Rüütel kes on andnud mulle lahkesti mitmed intervjuud ning Ingrid Rüüteliga olen vahetanud ka uusaasta tervitusi. Ingrid Rüütel Facebookis pole, temaga suhtlen Vabariigi Presidendi Kantselei e- maili kaudu.

Internet ja Facebook on ühed head asjad, sest Facebooki kaudu saab suhelda üle maailma paljude inimestega. Näiteks Eva Vilt- Malleus kes mängis sarjas "Õnne 13" Ümera Ülu naist Kellit elab Hispaanias ning ka temaga suhtlen vahet- vahel.

Sõbrapäeva puhul tahan tervitada aga näiteks väga sõbralikku ori Sotsiaalmaja juhatajat Ave Aaslaidi ning Heitti Sosit Ritsu esinduslikust turismitalust ning samuti Marella ja Feliks Vaherit ning Juhan Juurikast perega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles