Pärnumaa tervisesportlased andsid oma panuse rekordiüritusse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiu-Raeküla suusarada.
Reiu-Raeküla suusarada. Foto: Urmas Luik

Reedel, 24. veebrauril toimunud sportliku rekordiürituse „Eesti terviseradadel ümber maailma“ raames loendasid Reiu puhkekeskus ja sõudeklubi Pärnu populaarsetel Reiu-Raeküla terviseradadel kokku 111 tervisesportlast, kes suusatasid ühtekokku 320 kilomeetrit.

Suusatajatel oli võimalik oma läbitud distants registreerida ka aadressil www.terviserajad.ee, kust leiab info kõigil Eesti terviseradadel läbitud kilomeetrite kohta.

Iga-aastase rekordiürituse on ellu kutsunud SA Eesti Terviserajad ning selle eesmärk on tutvustada inimestele nende kodukandi looduslike terviseradade võimalusi ning kutsuda kõiki tervislikult aega veetma ja tervisekilomeetreid koguma.

"Terviseradadel ümber maailma" sündmust korraldasid Reiu-Raeküla radadel Reiu puhkekeskus, sõudeklubi Pärnu ja Pärnu Kahe silla klubi.

Pärnu linna servas Raeküla männikus kulgevad Reiu-Raeküla terviserajad on väga populaarsed ning leidnud rohkelt kasutust juba alates 1960. aastatest. Peridoodil 2010-2013 on radadel tehtud ja kavandatud arendustegevusi, et kujundada Reiu-Raeküla piirkonnast tänapäevane tervisespordikeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles