Sihtasutuse Endla Teater asutajad talletasid käejäljed kipsi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutuse Endla teater asutajad kinnitasid oma otsust käejälgede kipsi talletamisega.
Sihtasutuse Endla teater asutajad kinnitasid oma otsust käejälgede kipsi talletamisega. Foto: Ants Liigus

Laupäeval enne muusikali „Boyband“ esietendust toimus Endla teatri sammassaalis Sihtasutuse Endla Teater pidulik avatseremoonia, kus oma käejälje jätsid sümboolsele autahvlile sihtasutuse asutajate Eesti riigi, Pärnu linna ja Paikuse valla esindajad.

SA Endla Teater tänasel avaüritusel olid sihtasutuse asutajate esindajatena kohal kultuuriminister Rein Lang, Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja Paikuse vallavanem Kuno Erkmann. Kõik esindajad vajutasid tulevase ühise koostöö märgiks oma avatud käejälje kipsisegusse, millest sünnib skulptor Rait Pärja loodud autahvel Endla teatri seinale. Üritust juhtis näitleja Sepo Seeman.

Valitsus andis kultuuriminister Rein Langile volitused SA Endla Teater moodustamiseks 26. jaanuaril ning sihtasutuse asutamine kinnitati notariaalselt 7. veebruaril.

Riigiasutuse Endla teater likvideerimiskomisjon alustas tegevust 10. veebruaril ning viimased riigiasutuse likvideerimisega seotud tegevused jõuavad lõpule 10. aprilliks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles