Mudilased valmistuvad „Lauluaias“ võistu laulma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remy-Andre Sinimeri, "Lauluaias 2011" parim solist.
Remy-Andre Sinimeri, "Lauluaias 2011" parim solist. Foto: Erakogu

Viiendat aastat korraldatav Pärnumaa eelkooliealiste mudilaste lauluvõistlus „Lauluaias“  ootab tänavusi laululapsi kirja panema, aega selleks on 4. aprillini.
 

Raeküla Vanakooli keskuse korraldatava võistulaulmise eelvoorud on kolmel päeval: 13. aprillil võistlevad mudilasansamblid, 20. aprillil 2-4aastased ja 7aastased solistid ning 21. aprillil 5-6aastased solistid. „Lauluaias 2012“ lõppkontsert on 1. mail.
 
Osalema on oodatud kõigi Pärnumaa lasteaedade, huvikoolide, rahvamajade mudilasringide solistid ja ansamblid ning teisedki huvilised.

Eelmistel aastatel on konkursil osalenud kokku üle 350 mudilase kogu Pärnumaalt. „Meil on heameel tõdeda, et kaks aastat tagasi konkursi uuendusena sissetoodud ansamblite võistulaulmine on osalejate hulgas väga populaarne ja võimaldab konkursil osaleda ka laulusõpradel, kes pelgavad üksinda laulda,“ ütles Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Solistidest pälvis eelmisel aastal grand prix’ Remy Andre Sinimeri Pärnu Mai lasteaiast, mudilasansamblite hulgast tunnistati parimaks Sindi lasteaia tütarlasteansambel Pillipiigad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles