Pärnakad mängivad kuues vutiliigas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu ja tunamullu Eesti meistrivõistlustel kulla võitnud Pärnu jalgpalliklubi naiskonna poolkaitsja Kaire Palmaru kuulub võistkonna raudvara hulka.
Mullu ja tunamullu Eesti meistrivõistlustel kulla võitnud Pärnu jalgpalliklubi naiskonna poolkaitsja Kaire Palmaru kuulub võistkonna raudvara hulka. Foto: Ants Liigus

Järgmisel nädalal algavatel ja ligi kümme kuud kestvatel Eesti jalgpallimeistrivõistlustel näeb Pärnumaa võistkondi mängimas neljas meeste ja kahes naiste liigas.

Neil päevil pani Eesti jalgpalliliit sel aastal kõigis täiskasvanute liigades osalevate võistkondade nimekirjad lukku. Kodulinna vutisõprade rõõmuks naaseb mullu teise liigasse kukkunud Pärnu linnameeskond kõrgemasse seltskonda, sest sportlike saavutuste eest esiliigasse koha taganud Lasnamäe Ajax ei täitnud vajalikke litsenseerimistingimusi.

Pärnu esindusmeeskonna vastased on Tallinna FC Infonet, Kiviõli Tamme Auto, Tallinna FC Levadia II, Tallinna FC Flora II, Tallinna FC Puuma, Kohtla-Järve FC Lootus, Rakvere JK Tarvas, Tartu SK 10 ja Tartu JK Tammeka II.

“Vaatame tulevikku optimistlikult, võistkonna hooaja eelarvele on rahaline kate olemas ja koosseis paigas,” ütles Pärnu linnameeskonna mänedžer Reio Tilk.

Et eelmise hooaja järel lahkus kodulinna esindusmeeskonnast mitu head mängumeest, saab peatreener Kalev Pajula anda noortele mängijatele rohkem võimalusi end näidata.

“Nii-öelda vanast kaardiväest lähevad lahingusse Ranet Lepik, Ivan Velikopolje ja taas Pärnusse naasnud Konstantin Voznjuk,” rääkis Pajula. “Tõhusat täiendust saame Pärnu jalgpalliklubi, Kalevi ja Vapruse noortetiimidest välja kasvanud mängumeeste hulgast.”

Mullu ja tunamullu Eesti naiste meistrikulla võitnud Pärnu jalgpalliklubi (PJK) tiimi vastased on Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia, Põlva FC Lootos, Tartu JK Tammeka, JK Tallinna Kalev ja Noortekoondis.

Pärnulannade peatreener Jüri Saar oli naiskonna tegemistest rääkides üpris napisõnaline.

“Meistriliiga mängud algavad aprillis, kuid esimene jõudude ülevaatus on meil märtsi eelviimasel nädalavahetusel kodus traditsioonilisel AS Savi turniiril,” ütles Saar. “Kardan, et meistritiitli kaitsmine on tunduvalt raskem kui selle võitmine. Meie duubelnaiskond PJK II mängib esiliigas ja klubi on esindatud noorte B- ja D-klassi meistrivõistlustel.”

Meeste teise liiga läänetsooni turniiril mängivad PärnulLinnameeskonna teine koosseis ja Vändra Vaprus. Kolmandas liigas esindab kodukanti Pärnu FC Metropool ja neljanda liiga lõunatsoonis läheb võistlustulle Vändra Vapruse teine tiim.

Kokku osaleb sel aastal Eesti meistrivõistlustel 166 täiskasvanute ja 314 noorte võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles