Kommentaar: Kuidas läheb Andrisel?

, Spordklubi Spa&Sport treener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaana Junson.
Jaana Junson. Foto: PP

Seda on minult viimasel ajal üsna tihti küsitud ja hea meel on vastata, et läheb üle ootuste hästi!

Kui Andrise enda eesmärk oli kaotada kaalu, siis tema treenimisele laiemalt vaadates on mulle tegelikult olulisem see, kuidas tema füüsiline vorm paraneb.

Nüüd, kui meie projekti algusest on möödunud neli kuud, näen selgeid vormi paranemise märke. Andrise töövõimekus on tunduvalt paranenud, ta jõuab teha pikemaid ja intensiivsemaid treeninguid.

Samuti on paranenud tema jõunäitajad, mis alguses olid kontrollharjutustes üsna tagasihoidlikul rahuldaval tasemel, kuid nüüd juba sooritas ta kätekõverdused ja kõhulihaste harjutuse tulemusele “suurepärane”.

Endiselt tegeleme rühiprobleemidega, kuid juba on kaelatagune padi väiksemaks muutunud. Igasugustest sisseharjunud kehvavõitu kehahoiakutest vabanemine nõuab aega ja järjepidevat tegelemist, kasutame tasakaaluharjutusi ja BodyBalance’i tundi parema rühi saavutamiseks.

Kõige positiivsem on aga see, et Andrise jooksusamm on muutunud kergemaks ja ta teeb trenni mõnuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles