Konkurss aitab võrguplatse rajada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliväljak. Foto on illustreeriv.
Võrkpalliväljak. Foto on illustreeriv. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Credit24 rahvaliiga konkursi „Võrguplatsid korda!“ raames saab aprilli alguseni esitada avaldusi oma kogukonna võrkpalliplatsi rajamiseks või korrastamiseks.

2. aprillini oodatakse kõiki võrkpallihuvilisi või kogukonna sportimisvõimaluste eest hea seisvaid inimesi esitama avaldust võrkpalliväljaku rajamiseks nende piirkonda.

Sel aastal saab uue võrgu, postid ja platsi piirid kaksteist võrkpalliväljakut üle Eesti.

Kümme žürii välja valitud platsi, kuhu võrkpalliväljak rajatakse, selguvad 16. aprilliks. Peale selle lähevad kümme valitud paika koos lühikirjeldustega üles Credit24 rahvaliiga Facebooki lehele ja Delfi Eesti Elu portaali, kus kõik inimesed saavad anda oma soosikule poolthääle.

Võrkpalliväljakud rajatakse peale selle veel kahte kohta, mis koguvad 6. aprilli südaööks enam like-hääli. Iga väljaku saaja hooleks jääb võrguplatsi ettevalmistus, vahendite paigaldamine kui hilisem hooldus.

Konkursi „Võrguplatsid korda!“ raames esitatud võrkpalliväljaku eelistatud asukoht on kas munitsipaal- või kohaliku omavalitsuse maa. Eramaa on avalduse esitamiseks lubatud vaid juhul, kui maaomanik tagab avaliku ligipääsu väljakule ja mänguplats asub nähtavas, juurdepääsetavas ja ohutus kohas.

Taotleja peab asukoha kohta lisama vabas vormis kooskõlastuse kinnituse koos kohaliku omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Vajalik on lisada selgitus, miks piirkonda võrkpalliväljakut rajada soovitakse. Soovitatav on lisada asukoha plaan ja fotod.

Konkursi taotlusvormi ja osalustingimused leiab võrkpalliportaalist volley.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles