Tootsi valis minimisterit

, huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi kool valis minimisterit.
Tootsi kool valis minimisterit. Foto: Erakogu

Tootsi põhikool valis kaheksa 1.-4. klassi poisi seast minimisteri 2012, kelleks pärast pikka põhjalikku jõuproovi sai ühtlasi publiku lemmik Renee Balent.
 

Võistelda tuli neljas voorus. Poisid astusid lavale ühistantsuga „Kikilips“ ja publik saalis elas minimisteri kandidaatidele aktiivselt kaasa. Lava taga aga oli pabistamist kui palju, sest kohe oli algamas tutvustusvoor. Minimisteri kandidaadid püüdsid väga toredalt kirjeldada oma lemmiktegevusi, nimetada oma pereliikmed ja lemmikloomadki. Kõige toredam oli kuulata, kelleks poisid tulevikus saada soovivad. Loodame, et need unistused saada leiutajaks, kosmonaudiks, politseinikuks, taksojuhiks jne täituvad. Vooru lõppedes sai kuulata laulu Harlis Alli ja Maris Ennusaare esituses.

Teiseks vooruks olid poisid valmistunud juba kolm nädalat varem. Nimelt meisterdati dekoratiivpudeleid, mis täidetud tangainetega, peale kaunistuseks kleebiti värvitud lipsmakaronid.

Teises voorus tuli laval esitada omaloominguline luuletus, mille poistel aitasid luuletada õpilasesinduse liikmed. Kui luuletus esitatud ja kink kõige kallimale tehtud, oli jällegi väike hingetõmbepaus. Kooli tantsutüdrukus esitasid tantsu „Lollipop“.

Siis jätkus kolmas voor, kus poisid vastasid julgelt küsimustele. Vestlusvoor  lõppes jällegi uue tantsuga, kus poisid püstitasid püramiide. Taas elas publik „Matkalaulu“ viisile väga aktiivselt kaasa.

 Nüüd oli töö teha žüriil, kuhu kuulusid kooli vilistlased Liia ja Jüri Makarov, kooli direktor Jüri Mets, minimister 2007 Ergo Veskilt ja klubi Kärmed Tootsikad liige Mart Toome.

Pärast väikest pausi kuulutati välja esimene lemmik. Publiku lemmiku tiitli sai 4. klassi poiss Renee Balent. Valiti ka 4H minimister, kelleks sai Ats Kivimäe. Õpilasesinduse lemmik  oli Sten Tammepõld, teine prints Kardo Erm, esimene prints Markko Lõpp ja minimister ning ühtlasi publiku lemmik Renee Balent.

Nüüd jääb oodata viie aasta möödumist, et jälle saaksid  lavale astuda julged ja vaprad poisid.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles