Suusatajad selgitasid Jõulumäel Eesti meistrid sprinditeates

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumäel selgitasid suusatajad Eesti meistrid vabatehnikas sõidetud teatesprindis.
Jõulumäel selgitasid suusatajad Eesti meistrid vabatehnikas sõidetud teatesprindis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaal Jõulumäel alanud suusatamise Eesti meistrivõistlustel tuli vabatehnikas sprinditeatevõistlusel meestest võitjaks Võru suusaklubi, mille värve kaitsesid Raido Ränkel ja Anti Saarepuu.

Vanameister Jaak Mae ja Andres Kollo Karupesa Teamist kaotasid võitjatele 1,26 sekundiga ja Vahur Teppan ning Karel Tammjärv Tartu suusaklubist 1,53 sekundiga.

Pärnumaa Jõulu klubi meeskond, mida esindasid Kein Einaste ja Silver Salusoo, finišeeris 13 meeskonna seas 11. kohaga, jäädes võitjale alla 2 minutit ja 50 sekundit.

Koos meestega võistelnud M20 klassis olid Jõulu klubi juuniorid Alvar Johannes Alev ja Taavi Tammik üldarvestuses kaheteistkümnendad ja omas vanusegrupis neljandad.

Naiste arvestuses said ülekaaluka võidu Sparta duo Piret Pormeister ja Heidi Raju, kes edestasid teiseks tulnud Tartu suusaklubi sõitjaid Kati Tammjärve ja Piret Pärnikut 30,93 sekundiga.

Kolmas oli Sparta II naiskond, kuhu kuulusid Kadri Lehtla ja Liis Kalda. Nemad kaotasid võitjale 31,54 sekundit.

Jõulu suusaklubi naiskonda kuuluvad Adeele Arnek ja Kristin Tattar jäid võitjale alla 1.52 ja olid kaheksandad. Kuni 20aastaste arvestuses olid Pärnumaa suusaneiud viiendad.

M18 klassis sai Jõulu klubi meeskond, kuhu kuulusid Romet ja Rasmus Sutt, kolmanda koha, jäädes alla Nõmme ja Tartu suusaklubile.

N18 arvestuses lõpetasid Jõulu klubi esindajad Kairit Paju ja Triin Taveter viienda kohaga.

Homme võisteldakse Jõulumäel teatesõitudes ja pühapäeval eraldistardist klassikamaratonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles