Raekülas tähistatakse hariduselu aastapäeva

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval märgitakse Pärnu Raeküla Vanakooli keskuses Raeküla hariduselu 99. aastapäeva.

Raeküla seltsi juhatuse liige Piia Karro rääkis, et hariduselu aastapäeva on seltsis järjekindlalt juba aastaid meeles peetud. “Peaaegu 100aastane hariduselu, sealhulgas perekond Pätsi panus sellesse, on meie hinnangul just see väärtus, mida järjepidevalt rõhutada,” kinnitas Karro.

Osalemiskutse on saadetud umbes 160 inimesele: Raeküla koolide endistele ja praegustele õpetajatele ja töötajatele, Raeküla lasteaia personalile, Raeküla seltsi liikmetele ja sõpradele.

Aastapäeva tähistatakse väikese kontserdiga, tänatakse koostööpartnereid ja vabatahtlikke, vahetatakse mõtteid teetassi kõrval. Plaanis on näidata äsja valminud filmi eelmisel suvel toimunud kõnekoosolekust ja kontserdist, millega tähistati Raeküla haridusseltsi 100. aastapäeva. Filmi pani kokku Tõnu Aru Videostuudiost.

Sündmusega kuulutatakse avatuks Raeküla hariduselu 100. aastapäeva sündmused ja kutsutakse kokkutulnuid agaralt kaasa lööma, et eelseisvat tähtpäeva järgmisel kevadel vääriliselt tähistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles