Pärnu linnavalitsus saatis volikokku selle aasta esimese lisaeelarve

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: Internet

Pärnu linnavalitsus saatis volikogule kinnitamiseks 2012. aasta esimese lisaeelarve, millega väheneb põhitegevuse tulem 3,26 miljoni euroni.

Laenukohustusi tahab linn vähendada kahe miljoni euro ulatuses, teatas linnavalitsus.

Pärast esimese lisaeelarve kinnitamist kujuneb eelarve põhitegevuse tulemiks 3,26 miljonit eurot, algse eelarve järgi oli see ligi 4 miljonit eurot. Põhitegevuse tulemi ja 2011. aasta lõpu likviidsete varade jäägi arvel teeb linn investeeringuid 1,59 miljoni euro ulatuses ja vähendab laenukohustusi 2 miljoni euro ulatuses.

Põhieelarve järgi plaanis linn investeerimistegevuseks eraldada 2,83 miljonit eurot ja vähendada laenukohustusi 396 390 euro võrra.

Põhitegevusega seotud kohustuste muutuse tulemusena vähenevad likviidsed varad tänavuse eelarveaasta jooksul 452 580 euro võrra ja investeerimistegevusega seotud nõuete tulemusena suurenevad likviidsed varad 75 840 euro jagu.

Esimesele lugemisele suunatud lisaeelarvega toob linnavalitsus 2011. aastast üle sihtotstarbeliste toetuste arvel tehtavate projektide jäägid, kinnitab 2012. aasta esimese kolme kuu jooksul selgunud sihtotstarbelised tulud ja kulud, täpsustab eelarve tulusid ja kulusid, kajastatab reservfondist tehtud eraldised ning suurendatab kulusid 2011. aasta lõpus selgunud mulluse eelarve kokkuhoiu arvelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles