Raekülas mängiti tsirkust

, Raeküla lasteaia vanemõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla lasteaia perepäeval nägi tsirkust.
Raeküla lasteaia perepäeval nägi tsirkust. Foto: Avo Siim

Märtsikuu viimasel päeval ootas Pärnu Raeküla lasteaia tragi ja lõbus lasteaiapere külalisi Raeküla Vanakooli keskusesse, ootas suuri ja väikseid, et veeta koos juba traditsiooniks kujunenud igakevadist perepäeva.

Vaatamiseks ja lustimiseks oli sellel korral tsirkuseteemaline muusikaline lavastus „ Mängime tsirkust.“ Muusikaõpetaja Diane Pani juhendamisel oli toimekas lasteaiapere ette valmistanud tsirkusenumbrid.

Perepäeva juhatas sisse tsirkuse direktor, kelle kindla eestvedamise all toimus suurejooneline tsirkuseprogramm.

Vaatajate ette astusid vahvad karumõmmid koos maailmakuulsa karu Maša ja dresseerijaga, tillukesed kiisud ja kutsud koos oma juhendajatega ning ulakad ahvipoisid koos suure ahvitüdrukuga.

Nii nagu päris tsirkuses esinesid publikule köietantsijad, akrobaadid, rammumehed ja väikesed klounid. Uhkelt lendlesid valged dresseeritud tuvid. Lõbus oli jälgida hobune Esku tantsu ja tiiger Tiki tembutamist.

Kõik need etteasted sidusid ühtseks tervikuks klounid Tiku ja Taku, kes naerutasid pealtvaatajaid oma lõbusate vahepaladega. Kogu programm sujus ladusalt ja publik aplodeeris tormiliselt.

Tsirkuseteemaline perepäev läks igati korda. Lahkuti rahulolu ja heameel hinges, et tulla jälle järgmisel aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles