Selgeltnägija peab loengu 2012. aasta muutustest

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Teisipäeval toimub Pärnus Strandi hotelli konverentsisaalis selgeltnägijast regressiooniterapeudi Mai-Agate Väljataga (pildil) loeng “Muutused maailmas aastal 2012”.

2012 on aasta, millest on palju räägitud, mida on palju kardetud ja mille üle on palju spekuleeritud.

Tänavust aastat seostatakse millegi väga pöördelisega: teadvuse muutuse, katastroofide, Maa magnetismi kaotusega. Kas elada oma tavapärast elu edasi ja mõelda, et minust ei sõltu nagunii midagi, sest looduse vastu ei saa? Või on siiski viimane aeg midagi muuta?

Väljataga vastab küsimustele, mis toimub 2012. aasta talvisel pööripäeval, kuidas end muutusteks ette valmistada, millele tuleks sel perioodil tähelepanu pöörata, miks on vaja oma sagedust tõsta, miks on tähtis oma tundeid tähele panna, kuidas mõjutab toimuv lapsi ja mismoodi neid aidata.

Väljataga on aidanud terveneda tuhandetel inimestel ja temaga kohtumist ootavad alati need, keda huvitavad inimese hinge, vaimu ja keha seosed ning inimsilmale tavaliselt nähtamatu maailm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles