Ühisgümnaasiumi lapsed olid õpioskustes parimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus kuulutas välja nimekonkursi uuele põhikoolile, mis alustab uuest õppeaastast tegevust Pärnu ühisgümnaasiumi praeguses hoones Mai tänaval.
Pärnu linnavalitsus kuulutas välja nimekonkursi uuele põhikoolile, mis alustab uuest õppeaastast tegevust Pärnu ühisgümnaasiumi praeguses hoones Mai tänaval. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linna neljandate klasside õpioskuste võistluse võitis ühisgümnaasium Raeküla kooli ja Vanalinna põhikooli ees.
 

Ühisgümnaasiumi võidukasse võistkonda kuulusid 4.b klassi õpilased Kevin-Kaspar Einsok, Piia Liisa Künnapas, Reno Ramon Künnapuu, Villu Liiva ja Cleer Põldsaar, nende õpetaja on Maire Sarapuu.

Raeküla kooli tõi teise koha 4.a ja 4.b klassi ühisvõistkond koosseisus Karl Kaspar Meri, Liset Paulus, Kendra Lelov ja Daimar Jõesaar, lapsi juhendasid Piret Oitsalu ja Kersti Koppel.

Kolmanda koha pälvinud Vanalinna põhikooli 4.b klassist võistlesid Marie Põdra, Kristin Tamm, Triinu Lipp, Robin Jõemets ja Tõnn Viik, neid valmistasid võistlusteks ette Tiiu Maide ja Sirje Semenov.

Kokku võttis õpioskustes mõõtu 17 võistkonda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles