Vanalinna kooli õpilased võitsid terviseviktoriini

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pärnu Ooper

Pärnumaa tervisenõukogu 5.-7. klasside õpilaste terviseteemalisel viktoriinil sai esikoha Vanalinna põhikooli võistkond, kuhu kuulusid Karmen Grigor, Laura Kiviselg ja Maarja Täht. Võistkonna juhendaja oli Marje Vaan.
 

Teise koha saavutas Surju põhikooli võistkond koosseisus Alex Tähemaa, Katariina Viik ja Gerli Naaris. Võistkonda juhendas Marge Leppik.

Kolmandale kohale jõudis Kilingi-Nõmme gümnaasiumi võistkond koosseisus Epp Loviisa Pärtel, Hanna Kerstina Kartau ja Kristiina Veelaid. Nende õpetajd olid Terje Pahk ja Pille Kadak.

Pärnumaa tervisenõukogu 5.-7. klasside õpilaste terviseteemalisel viktoriinil osales 51 õpilast 17 koolist.

Viktoriin algas kodutöö esitlemisega, milleks oli terviseteemalise plakati "Tervisesõnum sõbrale"  tutvustamine.

Oma teadmisi tervise teemadel näitasid õpilased sõltuvusainete tarbimise ennetamise ja nende tarvitamisega seotud terviseriskide osas, õnnetusjuhtumite ennetamise ja esmaabi andmise, tervislike eluviiside, toitumise, nakkushaiguste ennetamise, vaimse tervise ja internetis peituvate ohtude teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles