Vanalinna põhikoolist valmis videofilm

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Nikolai 26 koolimaja ja Vanalinna põhikooli juubelipidu.
Pärnu Nikolai 26 koolimaja ja Vanalinna põhikooli juubelipidu. Foto: Viktoria Reiman

Pärnu Vanalinna põhikooli kodulehel ja Youtube’is saab vaadata kooli tegemist tutvustavat kümneminutilist videofilmi,  mille põhikooli 40 ja koolihoone 110 aasta juubeliks tegid õpetaja Toomas Šaldale kuuluv Aeg Meedia OÜ ja kooli vilistlane Ricardo Kivikas RHR Groupist.  
 

„Et Vanalinna põhikool tähistas korraga kahte juubelit, pidasime vajalikuks kooli sel moel meeles pidada. Saime ühendada pidulikud sündmused ja haridusasutuse igapäevatöö,“ kinnitas Toomas Šalda.

Ettevõtete, asutuste, organisatsioonide ja omavalitsuste kvaliteetsed videotutvustused kodulehekülgedel, kroonika või meenetena on Šalda väitel Pärnu kandis üsna tühi nišš. „Tahame end selles valdkonnas tõestada,“ lisas Šalda. „Kahju, kui tänapäevaseid võimalusi ära ei kasutata, sest liikuvpilt annab emotsioone edasi kõige ehedamalt.“

Vanalinna kooli direktori Pille Tahkeri ütlust mööda on kooli igapäevategemiste ja juubelisündmuste jäädvustamine videofilmile väärikas ja väärtuslik kingitus nii praegusele kooliperele kui kooli vilistlastele ja koostööpartneritele.

„Valminud film võimaldab lähemalt tutvuda koolipere tegemiste ja tulevikuunistustega, meenutada kooli juubeli pidulikku sündmust ja kogeda uuesti osaks saanud kohtumisrõõmu ning positiivseid emotsioone,“  ütles Tahker.

Kooli juubelisündmused on jäädvustatud ka mitmetunnise  DVDna ja kaunilt kujundatud meeneplaadile, mõlemat saab tellida kooli kantseleist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles