Sindi hakkab väliujulat rajama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi saab varsti korraliku väliujula.
Sindi saab varsti korraliku väliujula. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sindi linnavalitsus kuulutas välja ehitushanke, et leida ehitaja, kes rajaks Sindi ajaloolisesse ujumiskohta Pärnu jõel väliujula.
 

Sindi linnavalitsuse teabespetsialisti Viktor Kaarneeme kirjelduse kohaselt on väliujulasse kavas rajada kokkumonteeritavatest moodulitest ujumissild koos juurdepääsusildadega. Teisaldatavad ja ankurdatud sillamoodulitele tuleb ehitada kaheksa redelpääsu ujumissillale. Puhkajate teenindamiseks on vaja aga nelja tüüpset riietuskabiini ja kahte teisaldatavat WCd. Peale selle tuleb paigaldada kaldale puhkajatele neli pinki.

Projekti rahastatakse Sindi linna eelarvest ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse regionaalsete investeeringutoetuste programmist. Kaarneeme teatel on eelarves arvestatud ka vetelpäästeteenuse kuluga.

Projekti ja ehitushanke tingimustega saab tutvuda  e-riigihangete keskkonnas ja Sindi linnavalitsuses, neid väljastab abilinnapea Rein Ariko.

Pakkumused tuleb esitada aadressil Sindi linnavalitsus, Pärnu mnt 12, 86705 Sindi või tuua käsipostiga Sindi linnavalitsuse sekretärile hiljemalt 23. aprillil kell 14.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles