Rannametsa luitejooks püstitas taas osalejate rekordi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannametsa luitejooks.
Rannametsa luitejooks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna toimunud Rannametsa luitejooksul püstitati taas osalejaterekord. Päikselist kevadilma nautis 314 jooksule startinut, retkel osales 163 käijat ja pisemaid spordisõpru oli lastejooksu stardis 85.

Viiendat korda toimunud ja esimest tagasihoidlikku juubelit tähistava luitejooksu võitis ajaga 17:07.4 Roman Fosti, kes edestas konkurente mullugi. Teine oli Tartumaalt pärit jooksja Hasso Paap, kelle ajaks 17:17.5. Ajaga 18:09.9 saavutas kolmandana koha Ida-Virumaa jooksumees Deniss Košelev, vahendasid korraldajad Kahe Silla klubist oma veebilehel.

Naiste arvestuses saavutas ajaga 21:36.6 esikoha Birgit Pihelgas Pärnumaalt. Naiste esikolmikusse kuulusid veel Ksenia Savtšenko Ida-Virumaalt (aeg 22:42.4) ning Pärnumaalt pärit Kaidi Keir Kukk ajaga 23:29.2.

Teist aastat järjest Rannametsas toimunud koerte luitekrossil osales 41 neljajalgset koos peremeestega. Kõige kiiremini, ajaga 21:22 läbis raja Ott Reppo koos oma neljajalgse sõbraga. Teisena jõudis koos koeraga üle finišijoone Janar Pähn (aeg 23:12), kolmandana finišeerusid Andrin Ratiste (aeg 23:16) ja tema neljajalgne lemmik.

Rannametsa luitejooks on Pärnu Kahe Silla klubi kolmikürituse esimene etapp. Sarja kuuluvad veel Jüri Jaansoni kahe silla jooks ning kahe staadioni jooks.

Lõplik luitejooksu finišiprotokoll on leitav aadressil www.2silda.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles