Endla elab vilgast elu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu lauluselts Endla (pildil)tähistab sel laupäeval oma 134. aastapäeva pisut teisiti kui tavaliselt.

Seekord tehakse kummardus neile tublidele inimestele, tänu kellele saab koor oma kõrge ea üle uhke olla.

Laupäeva keskpäeval paigaldatakse Alevi kalmistule Endla asutajaliikmete – perekond Sõerdi hauaplatsile taastatud rist ja mälestatakse lahkunud liikmeid.

Järgneb Endla sünnipäevapidu ühise laulmise, pillilugude ja rahvamängudega Pärnu eakate avahoolduskeskuses seltsi ja laulukoori kunagiste ja praeguste liikmetega.

Endla koori dirigent on Karin Veissmann ja kollektiiv jätkab vilgast muusikaelu. Äsja saavutati Türil Eesti 12. kammerkooride festivalil neljas koht.

Ees ootab Pärnu 9. rahvusvaheline koorifestival, kus avakontserdil esitatakse koos Pärnu kammerkoori, Estonia seltsi segakoori ja Pärnu linnaorkestriga Cyrillus Kreegi “Reekviem” ja osaletakse rahvalaulukonkursil.

Augusti alguses astutakse üles Vanalinna kooli õuel etendatavas Wolfgang Amadeus Mozarti ooperis „La clemenza di Tito“ (“Tituse halastus”). 20. augustil toimub Endla koori eestvõttel Koidula pargis rahvapidu „Eesti meel ja eesti keel“.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles