Pärnakad seilavad Prantsusmaa regatil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õed Marjaliisa (vasakul) ja Elise Umb stardis.
Õed Marjaliisa (vasakul) ja Elise Umb stardis. Foto: ISAAF

Reedel Lõuna-Prantsusmaal Hyéresi linnakeses algaval purjetamise maailma karikasarja neljandal etapil võistlevad Eesti sportlased viies paadiklassis.

Pärnu Maru purjeklubi lipu all seilavad õed Marjaliisa ja Elise Umb stardivad naiste 470-klassis ja Stariga lähevad veele Noblessneri jahtklubi esindaja Alar Volmer ning pärnakas Mihkel Kosk. Finnil seilab maailma edetabelis seitsmendale positsioonile kerkinud Deniss Karpak (Karpak Sailing Team), klassis Laser esindavad Eestit Argo Vooremaa (ESS Kalevi jahtklubi) ja Kaarel Kruusmägi (Saaremaa merispordi selts) ning purilaual võistleb Ingrid Puusta (Noblessneri jahtklubi).

Poolteist nädalat tagasi Hispaanias treeninud ja võistelnud õed Umbid ei tulnud vahepeal koju, vaid sõitsid otse Prantsusmaale.

“Reis Mallorcalt siia kulges tavapärases rütmis, siia jõudes puhkasime, andsime Elisele aega taastumiseks ja viisime ennast kohalike oludega kurssi,” rääkis Maru klubi paadi roolija Marjaliisa Umb. “Ilm on seniajani üpris heitlik, tormipäevad vahelduvad päikesepaistega. Õhutemperatuur on madalam kui Mallorcal, aga purjetamiseks on olud head.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles