Hansakooli konverentsil osalesid tuntud meediategelased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Hansagümnaasium.
Pärnu Hansagümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Hansagümnaasiumi tänane konverents „Meedia ja noored“ pakkus osalejatele vaadata abiturientide eksamitööd „On aeg ...“ ja tõi täna kooli tuntud meediategelased.

Konverentsi sektsioonides ja õpitubades võis kuulda meedia- ja filmihariduse omandamisest Balti filmi- ja meediakoolis, millest andis ülevaate Eesti meediategelane, Tallinna Ülikooli Balti filmi- ja meediakooli õppejõud Andres Jõesaar koos üliõpilaste Marta Pulga ja Kadri Uljasega.

Televisioonist ja spordist oli kõnelemas 1988. aastast Eesti Televisioonis töötav spordiajakirjanik Lembitu Kuuse.

Digitaalse maailma ja meedia teemal jagas teadmisi infotehnoloogia spetsialist ja ajakirjanik, ajakirja Digi peatoimetaja Henrik Roonemaa.

Räppar Tommyboy, kodanikunimega Toomas Tilk andis konverentsile värvi muusika, luule, tänavakultuuri ja infomaailma avamisega. Konverentsil lõi kaasa ka näitleja ja telemees Peeter Oja.

Õpetajadki kogunesid töötuppa, kus Tartu Ülikooli õppejõud Kadri Uguri käsitles teemat „Meedia koolitunnis“.

Konverents võttis kokku mulluse Olev Siinmaa teema-aasta ja kuulutas välja uue, Hansagümnaasiumi juubeliaasta 55.

Hansagümnaasiumi konverentsil osalesid ka teiste koolide õpilased ja õpetajad, sest Pärnu linna ja maakonna meediakoolitajad kavatsevad oma jõud koondada – plaanis on  luua piirkondlik meediakoolitajate aineühendus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles