Piletimäng: pidutse Lennaga Sugaris!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa.
Lenna Kuurmaa. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 11. mail annab Pärnu klubis Sugar ühe harva klubikontserdi kaunis Lenna Kuurmaa, kes sai omal ajal tuntuks tüdrukutebändis Vanilla Ninja. Kontserdil tuleb esitamisele kogu Lenna lugude paremik.

Loosime Lenna Kuurmaa kontserdile välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Lenna Kuurmaa albumi “Lenna” produtsent oli Mihkel Raud või Vaiko Eplik?”

Vastuseid märgusõnaga “Lenna” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 9. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Mis nime kandis Jan Uuspõllu esimene mehe olemuse üle arutlev monoetendus?” õige vastus on “Ürgmees”.

6. juunil saavad kaaslasega vaadata Pärnu Endlas Monoteatri tuliuut etendust “Vanaisa” Kaisa Nõmm, Regina Absalon ja Maris Välimets.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles