Kauneima tiitlile pürib 28 kodu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kesknädalal alustab kodukaunistamise maakondlik komisjon eesotsas selle esimehe Maie Joalaga ringsõitu, et vaadata oma silmaga üle 28 konkursile “Eesti kaunis kodu 2012” esitatud kodu.

Maakondlikule komisjonile esitas oma kandidaadi 14 omavalitsust. Seekord ei ole oma valikut teinud Kihnu, Lavassaare, Tootsi, Tori ja Varbla vald.

Ringsõidu esimesel päeval, kolmapäeval sõidavad toimkonna liikmed Tahkuranna, Häädemeeste, Saarde, Surju, Paikuse, Vändra valda, Vändra alevisse ja Sinti.

Järgmisel päeval viib tee neid Sauga, Are, Halinga, Koonga, Tõstamaa ja Audru valda.

Joala sõnade järgi selgitatakse Pärnumaa kaunimad kodud neljas hindamise klassis, toimkond reastab igast klassist kolm paremat ja esitab omakorda igaühest veel parima, et võidukodude kujundajad saaksid osaleda augustis presidendi vastuvõtul.

Pärnu maavanem kutsub tavakohasele tänuüritusele kõikide hindamisklasside parimad 19. juunil. Oma õla on ettevõtmisele alla pannud Pärnumaa omavalitsuste liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles