IRLi saadikud külastavad Pärnumaad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Isamaa ja Res Publica Liidu parlamendifraktsioon külastab neljapäeval Pärnumaad, et kohtuda kohalike elanike, omavalitsusjuhtide ja ettevõtjatega.
 

Visiidist võtavad osa erakonna peasekretär Priit Sibul, IRLi riigikogu fraktsiooni esimees Kaia Iva, Marko Pomerants, Annely Akkermann, Margus Tsahkna, Sven Sester, Liisa Pakosta, Andres Jalak, Marko Mihkelson, Ülo Tulik, Peeter Laurson, Tõnis Lukas ja Toomas Tõniste, teavitas IRLi kommunikatsioonispetsialist Linda Eichler.  

Riigikogu liikmed sõidavad näiteks Pärnu-Jaagupisse, Tõstamaale, Audrusse, Vändrasse ja Häädemeestele ning külastavad ühtlasi sealseid koole, jõuavad lennujaama, Tammiste hooldekodusse, Vändra tervishoiukeskusesse, Pärnu lastekülla, Pärnu sadamasse, Paikrele ja mujalegi. Tõnis Lukas ja Marko Pomerants kohtuvad Pärnu linnapea Toomas Kivimägiga.

IRLi riigikogu fraktsiooni traditsioonilised maakonnavisiidi toimuvad istungivabadel nädalatel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles