Vallikäärus murdus ujuvplatvormi sillake

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikääru ujuvplatvormil murdus sild.
Vallikääru ujuvplatvormil murdus sild. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Vallikäärus purskkaevu juures asuvale ujuvplatvormile viiv sillake, mis mõni aeg vaid ausõna peal paigal püsis, varises vette. Linnavalitsuse majandusosakonna teatel ollakse probleemist teadlik ja sild tehakse lähiajal korda.

Pärnu Postimehe toimetuse poole pöördus lugeja, kelle sõnutsi käis ta eile lapsega Vallikäärus jalutamas ja vaid tänu ohtliku silla juures istunud noormeeste hoiatusele ei lubanud ta lapsel varisemisohtlikule sillale astuda.

„Ise ei osanud tõesti seal ohtu karta, sest tegu on ju ometi uue ehitisega ja turismipiirkonnaga, kus kõik peaks olema korras ja kontrollitud,“ ütles ohtlikust sillast teavitanud lugeja.

Täna hommikul oli sillake kokku kukkunud, lõigates ära juurdepääsu Vallikääru ujuvplatvormile.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna ehitusteenistuse nõuniku Ago Raudsepa jutu järgi on Vallikääru renoveerinud ehitusfirma Merko lubanud alltöövõtjate abiga sillakese lähiajal korda teha.

Raudsepa ütlust mööda sai sild viga talvise jääga, mis ujuvalust kergitas ja silla kinnitused katki murdis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles