Pärnu lasteaedades algab suvepuhkuste aeg

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed.
Lasteaed. Foto: Urmas Luik

Pärnu lasteaedades on algamas suvine kollektiivpuhkuste aeg, linnavalitsus kinnitas tänasel istungil lasteaedade ajutiste sulgemiste ajad.

Kõik linna lasteaiad ei sule uksi korraga, vaid pigem järgemööda. Kolm lasteaeda on avatud kõigil suvekuudel. Koolieelsete lasteasutuste ajutised sulgemised leiavad aset lasteaedade ettepanekul ja hoolekogudega kooskõlastatult.

Kadri tänava lasteaed on suletud 18. juunist 13. juulini, Kesklinna lasteaed 1. juulist 31. juulini, Liblika tänava lasteaed 14. juulist 14. augustini, lasteaed Mai 25. juulist 24. augustini, Männipargi lasteaed 1. juulist 31. juulini, Pillerpall 18. juunist18. juulini, Päikesejänku 19. juulist 19. augustini, Pöialpoiss 25. juunist 24. juulini, Raeküla lasteaed 1. juulist 31. juulini, Trall 16. juulist 12. augustini ja Ülejõe lasteaed 13. juunist 13. juulini.

Avatud on Tammsaare, Kastani ja Kellukese lasteaed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles