Tanel Kangert võistleb Vändra rattarallil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Homme stardib 15. Vändra rattaralli 79,6 kilomeetri pikkusele põhisõidule ligi paarsada võidusõitjat, 19,9kilomeetrisele matkasõidule oodatakse 150 tervisesportlast.

Rattaralli peakorraldaja Kristen Kivistik rääkis Pärnu Postimehele, et aasta-aastalt üha rohkem populaarsust kogunud võistlusel näeb kihutamas paljusid Eesti eliitklassi mehi.

“Kodumaal viibiv Tanel Kangert on Vändras kahtlemata favoriit number üks,” ütles Kivistik. “Eilseks olid oma nime kirja pannud Erki Pütsep, Sander Maasing, Allan Oras, Mihkel Räim, Janek Tombak, Oskari Nisu, Aksel Nõmmela, mullune võitja Marti Välk ja paljud teised tugevad sõitjad. Pärnumaa parematest tulevad starti Silver Schultz, Janar Jermakov ja Timmo Jeret.”

Väärib tähelepanu, et Vändra rattaralli korraldajad on võitjale välja pannud erilise auhinna – juhul, kui esimesena lõpetanu keskmine kiirus distantsil on üle 50 kilomeetri tunnis, teenib ta 2000 eurot maksva reisi Nepali.

“Eesti rattarallidel pole sellist kiirust teadaolevatel andmetel saavutatud,” märkis Kivistik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles