Õpirände konverentsil tuleb jutuks välispraktika

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Homme on Pärnumaa kutsehariduskeskuses ülekooliline õpirände kevadkonverents, kuhu oodatakse osalema kõiki välispraktika projektidest huvitatuid.
 

Konverentsil jagavad oma kogemusi välispraktikal käinud õpilased ja välispraktikante võõrustanud ettevõtete esindajad. Peale selle tutvustatakse välispraktika sooritamise võimalusi järgmisel õppeaastal ja praktikale kandideerimise tingimusi, selgitas kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Ettekandmisele tulevad Leonardo da Vinci õpirände projektides osalenute kogemused praktikal välisriigis ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) õpilaste kogemused välispraktikantide võõrustamisel. Rabi ütlust mööda saavad õpilaste kõrval sõna siinsete ettevõtete esindajad, kes PKHK välispartnerite õpilaste praktikaid juhendasid. Tutvustatakse ka järgmise õppeaasta välispraktika sooritamise võimalusi PKHKs.

Sel õppeaastal viibis välispraktikal Pärnumaa kutsehariduskeskusest 41 õpilast. Praktika sooritati Lätis, Austrias, Soomes, Prantsusmaal, Inglismaal ja Itaalias.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles