Haigla annab sotsiaaltöötajaile elektriautod

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriauto Mitsubishi i-MiEV.
Elektriauto Mitsubishi i-MiEV. Foto: Andres Haabu / Postimees

Pärnu haigla sotsiaaltöötajad hakkavad töösõite tegema keskkonnasäästlike väikeautodega, uute elektriautode võtmed annab haigla juhatuse esimees Urmas Sule üle homme.
 

Võtmed võtavad vastu Pärnu haigla psühhiaatriakliiniku päevakeskuse juhataja Indrek Linnuste ja rehabilitatsiooniteenuse üldkoordinaator Olga Sumbajeva, kelle korraldada on Pärnu haigla sotsiaaltöötajate töö.

Võtmete üleandmine toimub sümboolselt kuu aega enne Pärnu haigla õendus- ja hoolduskeskuse kompleksi valmimist. Uue kompleksi valmimisega paranevad oluliselt koostöövõimalused ja tingimused sotsiaaltöötajatega.

„Tänapäeva ühiskonnas on sotsiaaltöötajatel väga tähtis roll ja selle ülesande täitmiseks peavad töökeskkond ja vahendid olema tänapäevased ja innovaatilised, mida rohelise energia kasutamine elektriautode näol igapäevatöös sotsiaaltöötajatele pakubki,“ ütles Eda Amur, Pärnu haigla kommunikatsioonispetsialist.

Pärnu linnavalitsus sai maikuus Pärnumaa sotsiaaltöötajate kasutusse 24 tuliuut sinist elektriautot Mitsubishi i-MiEV, millest haigla sotsiaaltöötajate kasutusse jõuab kaks uue põlvkonna elektriautot.

Amuri ütlust mööda saab üle kümne Pärnu haigla sotsiaaltöötaja oma igapäevaseid tööülesandeid nüüd kiiremini ja mugavamalt täita. „Uute autodega jõuavad oma ala spetsialistid inimeste juurde kiiremini kui varem ja uus töökorraldus aitab aega efektiivsemalt planeerida,“ lisas ta.

Pärnu haiglas on autode laadimiseks loodud neli kohta, millest kaks asuvad Ravi tänava ja kaks Ristiku tänava korpuse juures.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles