Tallinna Ülikool ja Pärnu maavalitsus sõlmisid koostööleppe

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsus.
Pärnu maavalitsus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tallinna Ülikooli rektor Tiit Land ja Pärnu maavanem Andres Metsoja sõlmisid ühiste eesmärkide saavutamiseks koostöölepingu.

Lepingu eesmärgiks on koostöö mõlemat poolt huvitavates valdkondades eriti liikluskasvatuse, rannikuala, tervise, aasia ja vene kultuuri ning õpetajakoolituse valdkonnas, selgitas Tallinn ülikooli avalike suhete spetsialist Hille Tressum.

Pärnu Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Epp Kloosteri sõnul on koostöö eesmärgiks saada  maakonda juurde Tallinna Ülikooli kompetentsust.

„Üks huvipakkuv valdkond on tervisearendustemaatika, seda nii pakutavate loengusarjade kui ka konkreetsema liikumisõpetuse maakondliku keskuse väljaarendamise suhtes, ” märkis Klooster

Peale selle oodatakse head koostööd turismi- ja puhkemajanduse valdkonnas ning häid ideid seoses aasia ja slaavi suunalise turismivaldkonna arendamisega.

Koostööleping Tallinna Ülikooli ja Pärnu maavalitsuse vahel sõlmiti tähtajatuna.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles