Järvesalu ei saanud karistuse täitmiseks lisaaega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Ants Liigus

Taastusravikeskuse Estonia endisel juhil Vello Järvesalul ei õnnestunud kohtult saada lisaaega talle mõistetud rahakaristuse täitmiseks.

Kuigi Järvesalu (58) taotlus läbis kaks kohturingi, päädis see tema taotluse rahuldamata jätmisega, kuna riigikohus tema määruskaebust enam arutusele ei võtnud, vahendas ERRi uudisteportaal.

Järvesalu tahtis talle mõistetud rahalise karistuse ning kriminaalmenetluse kulude ja tsiviilhagi tasumise tähtaja pikendamist ühe aasta võrra.

2010. aasta sügisel mõistis Pärnu maakohus Järvesalu süüdi omastamises, dokumendi võltsimises ja võltsitud dokumendi kasutamises ning mõistis talle rahalise karistuse 154 500 krooni.

Kohus mõistis menetluskuludena Järvesalult välja 17 863 krooni ehk 1141,65 eurot ning AS Taastusravikeskus Estonia kasuks 36 690 krooni ehk 2344,91 eurot ning määras kõik summad tasumisele aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles