Rannapark on jälle avatud lastehommikutele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Jaanipäeval tehakse Pärnu Rannapargis taas algust pühapäevaste lastehommikutega.

24. juunist 12. augustini iga nädala viimasel päeval 11–13 toimuvatel tasuta lasteüritustel on kavas mitmesugust tegevust.

Esimene lastehommik on jaanipäevale kohaselt tulvil pühade hõngu, edaspidi on oodata tehnika- ja nuputajate hommikuid ning värvidele, teatrile, toidule ja isegi tsirkusele pühendatud kokkusaamisi.

“Vastavalt päeva teemale võtame lastega ette mänge, laulame, meisterdame-nuputame ja teeme palju muud põnevat, et kellegi tegutsemislust ei vaibuks. Kõige pisematele, kes mängudes veel kaasa lüüa ei saa, on mürgeldamiseks üles seatud õhkbatuut,” rääkis lastehommikute korraldaja Margit Suhhostavets. “Suure vihmaga jätame ürituse ära, aga üks väike suvehommikune vihmasabin meid ja loodetavasti ka tulijaid küll heidutada ei tohiks.”

Teist aastat Rannapargis aset leidvad lastehommikud lõpetatakse 12. augustil päevaga, kuhu on oodatud kõik suured ja väiksemad mürakarud.

Lastehommikuid korraldab mittetulundusühing Action KesKus koostöös Pärnu linnavalitsuse ja osaühinguga Act Management.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles