Linnavalitsus täiendab autoparki

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsuse korraldatud riigihankele kokku nelja väikebussi rentimiseks Tammiste hooldekodule, eakate avahoolduskeskusele, Pärnu toimetulekukoolile ja Pärnu Kunstide majale tuli üks pakkumine.

Pakkumise sisu ja hinda ei saanud linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo avaldada. Ent ilmselt oli sellel sisu tublisti, sest veel kolmapäeval tegeldi esmaspäeval laekunud pakkumise läbivaatamisega.

Peale nelja väikebussi, mille rendilevõtt või tagasilükkamine tõenäoliselt linnavalitsuse esmaspäevasel istungil otsustatakse, on linnavalitsusel veel kaks bussi ja kuus autot, neist üks elektriauto.

Viie Seat Ibiza rendihind koos käibemaksuga on 957.24 eurot kuus. See teeb ühe auto rendihinnaks kuus 191.40 eurot.

Kahe Ford Transiti maksumus koos käibemaksuga on 886.56 eurot kuus ehk 443.28 eurot bussi kohta. Pärnu keskraamatukogu kasutuses maht-universaali Opel Meriva rendihind koos käibemaksuga on 205.09 eurot kuus.

Seega tasub linnavalitsus praegu enda kasutuses sõiduvahendite eest iga kuu üle 2000 euro, sellele lisanduvad kasko- ja liikluskindlustuse maksud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles