Jalgpalli EMi piletid võitis ka pärnulanna

Lenel Karu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Oma noormehe jalgpallihuvist innustunud Pärnu tüdruk Merlin Kase (pildil) võitis Carlsberg Eesti kampaaniamänguga piletid Euroopa jalgpalli meistrivõistluste poolfinaali mängule järgmisel nädalal Varssavis.

Carlsberg Eesti Facebooki fännilehe kampaania algas 10. aprillil ja kestis kaks kuud. Pärnust pärit 22aastane Merlin Kase märkas kampaaniat juhuslikult. “Vaatasin Facebookis ringi ja jäi silma Carlsbergi korraldatav mäng ning kuna elan koos ühe tõelise jalkafänniga, oligi mõeldud, tehtud!” rääkis ta.

Kampaania auhinnaks olid jalgpalli EMi nii veerand- kui poolfinaali ja lõppmängu piletid. Osalejatel tuli kirjutada lubadus, mida oleksid nad nõus tegema piletite võitmiseks. Saku õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm ütles, et osalejaid oli umbes 500, aga üks inimene võis lubadusi kirjutada mitu. “Tulihingelistel jalgpallifännidel oli üsna hea võimalus võita,” lausus Ärm.

Kase proovis oma lubadust siduda Carlsbergi olemusega. Et Carlsbergi tunnuslause oli kaua aega “Tõenäoliselt parim õlu maailmas”, proovis pärnulanna oma lubadusegi sellega siduda. 22. mail esitas ta lubaduse olla tõenäoliselt parim tüdruk maailmas ja oma poissi eluaeg Carlsbergiga varustada. Kase üllatuseks valiti tema lubadus 40 parema hulka. “Olin üllatunud, et mind sinna valiti, sest otsuse tegi ju ikkagi tähtis žürii,” imestas ta.

Võitjad selgusid kahe vooruga. Esialgu valiti kõikide lubaduste hulgast 40 finalisti, misjärel said inimesed oma lemmiku poolt hääletada. Kõige rohkem hääli ehk Facebooki “like’e” kogunud lubadus võitis.

Žüriisse kuulusid jalgpalliajakirjanik Ott Järvela, Eesti muusikute jalgapallikoondise väravavaht Madis Aesma, Carlsbergi tootejuht Mari Villem ja meediafiguur Olav Osolin. Saku õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm sõnas, et žürii hindas lubaduste originaalsust ja spordimehelikkust.

Kui võitjaid välja kuulutama hakati, oli Kase veendunud, et eesotsas ta ilmselt on ja mingisugune võit peaks ikka tulema. Nii juhtuski: 5. juunil sai ta teada, et ei võitnud küll peaauhinda, kuid VIP-paketi jalgpalli EMi poolfinaali mängule 28. juunil Varssavis. Auhind sisaldas kahte mängupiletit, edasi-tagasi lennupileteid ja ööbimist viietärnihotellis.

Kaset valdasid pärast uudise teadasaamist rõõmsad emotsioonid. “Olin ärevil ja õnnelik, kuid muidugi veel õnnelikum oli mu poiss, kellega koos mängu vaatama lähme,” ütles Kase. Ta lisas, et tegelikult tekkis võidujoovastus alles nädal hiljem, kui piletid kohale jõudsid. “Siis sain aru, et ongi päriselt minek Varssavi staadionile ning peale selle pole ma varem kunagi lennukiga sõitnud!” oli auhinna võitja põnevil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles