Pärnu linnavalitsuse liikmed puhkavad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus.
Pärnu linnavalitsus. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ning abilinnapead Jane Mets ja Romek Kosenkranius läksid esmaspäevast puhkama, neid asendab ainsana linnavalitsuse liikmetest tööle jäänud abilinnapea Meelis Kukk.

Kosenkranius puhkab 27. juulini, Kivimägi 29. juulini ja Mets 11. augustini. Puhkuse ajal linnavalitsuse istungeid ei toimu. “Kui vaja, katkestavad nad puhkuse ja peetakse erakorraline istung,” ütles avalike suhete nõuniku kohuseid täitev Anu Juurma-Saks.

Reedel toimus linnavalitsuse istung, kus kehtestati sotsiaaltoetuste suurused ja nende määramise kord, vabastati ametist Vene gümnaasiumi direktor Vladimir Klevtsov ja kinnitati lasteaia Pöialpoiss direktoriks 3. septembrist Merike Lillepõld.

Tammsaare 11 endise vanadekodu kinnistu enampakkumise võitis AS Tarriks, mis ostis 440 000eurose alghinnaga kinnistu 510 000 euro eest.

Pakkumisel osales kaks ettevõtet, pikka aega üritati kinnistut müüa 20 miljoni krooni ehk 1 278 233 euro eest.

Mai 25–61 korteri enampakkumise võitis OÜ RL Investgroup, mis ostis korteri 25 200 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles