Võrkpalliklubi komplekteerib meeskonda

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Saalihooaja algus on veel mägede taga, aga juba üritavad võrkpalliklubid võistkondade koosseise konkretiseerida.

Pärnu meeskonna uusim mees on tegelikult mõne hooaja tagune vana ehk Itaaliast A2 liigast Loretto meeskonnast naasnud nurgaründaja Kardo Kõresaar (pildil).

“Itaalias jäi klubi mulle palju raha võlgu, selle aasta eest pole mulle midagi makstud,” rääkis Kõresaar. “Neil on raskused ja kuigi meeskond jääb alles, jätkatakse vaid oma noortega."

“Eestis võtsid minuga ühendust kõik esineliku klubid. Valida oli keeruline, aga lõpuks jäi peale see, et tean, mida Pärnus oodata, ja siinse klubi lähemate aastate plaanid on ambitsioonikad,” rääkis praegu Eesti koondise treeninglaagris harjutav Kõresaar. “Tore oleks Pärnu taas Eesti esimeseks aidata. Loodan teha stabiilse hooaja ja meeskonnale kasulik olla.”

Pärnu klubi on sõlminud taas kaheaastase lepingu libero Edgar Järveküljega, kaks hooaega jätkab Pärnus senine kapten, väärtuslik universaal Andrus Raadik. Paigas on ka keskblokeerijad Tamar Nassar, Romet Priimägi ja Sven Saarpere.

Lahkunud on sidemängija Andres Toobal, kes sai lepingu Prantsusmaa tugevuselt teise liiga meeskonda Canteleu Maromme. Pärnu särgis ei jätka kevadel mõnes medalimängus silma torganud nurgaründaja Rene Teppan, kelle napsas endale Tartu.

“Jätkab sidemängija Ergo Sartakov, aga teine side tuleb ilmselt välismaalt leida,” rääkis klubi tegevjuht Reio Tilk.

“Sander Steinberg läheb vist Soome meistriliigasse, peame küll läbirääkimisi Aivar Silmaga, aga selgust pole veel diagonaalründaja osaski. Ja vähemalt üht head nurgaründajat on vaja. Nädala-kahe pärast peaks pilt praegusest selgem olema,” arvas Pärnu võrkpalliklubi tegevjuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles