4H noored peavad Jõulumäel suvepäevi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteorganisatsiooni 4H Eesti noored peavad Jõulumäel suvepäevi.
Noorteorganisatsiooni 4H Eesti noored peavad Jõulumäel suvepäevi. Foto: Erakogu

Sel nädalal toimuvad Pärnumaal Jõulumäe tervisespordikeskus noorteühingu 4H suvepäevad, kus seekord on teemadeks keskkond, kästiöö ja sport. Õppimisele lisaks mängitakse ja õhtuid sisustatakse mitmekülgsete programmidega.

Eesti 4H suvepäevad annavad noortele võimaluse kokku saada ja nautida koos suvemõnusid läbi erinevate tegevuste juba 15. korda.

Suvepäevadel osalevad Eesti 4H noored koos juhendajatega erinevatest Eestimaa piirkondadest, kokku ligikaudu 300 inimest. Suvepäevade programm on mitmekülgne ja õpetlik, paljusid uusi teadmidi õpetatakse läbi mängu.
 
Noorteühing Eesti 4H on apoliitiline ja mittereligioosne põhiliselt maanoori ühendav rahvusvaheline organisatsioon, mis on alguse saanud Ameerikast ja tegutseb praegu 86 maal. Eestis kuulub noorteorganisatsiooni Eesti 4H üle 1500 liikme, vanuses 7-26 eluaastat.

4H missioon on õpetada noortele istegemist, on väljakutse noortele enese arendamiseks ja usaldamiseks. 4H põhiliseks ülesandeks on toetada maanoorte mitmekülgset arengut ning õpetada oskusi, et tulla edukalt toime iseseisva eluga.

Laagri peakorraldajateks on 4H noortest ja juhendajatest moodustatud meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles