Laupäeva õhtupoolikul suletakse osa rannast

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Seoses laupäeva õhtul surfiklubi juures korraldatava muusikafestivaliga suletakse osa Pärnu rannast, kell 15 lubatakse festivalialale ainult piletiga ja kella 17st peavad päevitajad sealt lahkuma.

Turvaaedadega suletav ala jääb Side ja Kuuse tänava pikenduse vahele. Eile õhtul hakati seal juba aedu paigaldama, kuid päevitajatele jäetakse enne üritust läbipääsud. Läbipääsud asuvad nii festivaliala Side ja Kuuse tänava poolses otsas kui promenaadi ääres, promenaad jäetakse vabaks.

“Alates kella 15st lubatakse festivalialale ainult piletiga, aga kedagi välja ei aeta,” ütles Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna vanemspetsialist Katrin Kukk. “Kella 16st hakatakse paluma inimestel lahkuda, kella 17ks läheb ala kinni.”

Enne kella 17 teevad esinejad laval proovi ja aiaga piiratakse lavaesine, kuhu päevitajaid ei lubata. Ülejäänud festivaliala on sel ajal siiski avatud.

Festivaliala on piletita külastajatele suletud 17–24. Pärast seda hakatakse liiva puhastama ja sõeluma ning pühapäeva hommikul kella kaheksaks peab rand Kuke kinnitusel puhas olema.

Inimesed, kes tahavad laupäeva pärastlõunal Pärnu rannas päevitada, saavad seda segamatult teha Kuuse tänava pikendusest rannahoone poole jääval alal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles