Pärnu langetas kinnistute alghinda

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Supeluse 1 kinnistu.
Pärnus Supeluse 1 kinnistu. Foto: Henn Soodla

Pärnu linnavalitsus langetas ligi poole võrra nelja kinnistu ja kahe korteriomandi enampakkumiste alghindu.


Supeluse 1 kinnistu uus alghind on 1,8 miljonit krooni. Varem on seda müügiks pakutud seitsmel korral, alustades 5 miljonist.



Uus 5 kinnistut pakutakse müügiks 5,5 miljoni kroonise alghinnaga. Varem on seda müüa pakutud 14,5 ja 10,9 miljoni eest.



Uus 3 kinnistu uus alghind on 5,5 miljonit krooni. Varasemad alghinnad on olnud 9 ja 7,9 miljonit, kuid neljal korral pole kinnistut müüa õnnestunud.



Kuninga 28 kinnistu alghinnaks kinnitas linnavalitsus 5,5 miljonit krooni. Seni on seda müügiks pakutud kuuel korral, alustades 9 miljonist.



Munga 2 korteriomandi alghind on 3,5 miljonit. Varem on seda müüa proovitud kahel korral 6,5 miljoni kroonise alghinnaga.



Rüütli 51a korteriomandi alghind on samuti 3,5 miljonit krooni. Seni on seda müüa üritatud kahel korral 4,8 miljoni kroonise alghinnaga.



Küsimusele, kas selliste hindadega on üldse mõtet varast loobuda, vastas abilinnapea Simmo Saar, et linnavarakomisjon on selliseid alghindu mõistlikuks pidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles