Noortebänd annab A.P.T.E.K.-i terrassil kontserdi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Blinking Lights.
The Blinking Lights. Foto: Erakogu

Muusikaline koosseis The Blinking Lights ei vaja tutvustamist neile, kes noortebändide tegemistega kursis, sest esinemisi on neil pärast „Noortebänd 2011“ finaalis osalemist rohkelt olnud.

Vanakooli rokki viljelev kollektiiv ei ole siiski seadnud piire, millisele kuulajale nad oma muusikat teevad. “Ma arvan, et iga inimene võib sellest midagi leida,” usub bändi laulja ja kitarrist Aleksander Seeman.

Lapsepõlvesõprusest edasi arenenud bänd on tegutsenud juba viis aastat, kuid mõnusast ajaviitest ja hobist sai tõsine muusikategemine alles aasta-kaks tagasi. “See on ideaalse koosluse näide, kui niivõrd kaua sõbrad olnud inimestest saab bänd,” on Seeman kindel.

The Blinking Lightsi moodustavad Seeman, Karl Eerik Valkna ja Jan-Christopher Soovik, esimene neist on põline pärnakas, teine mõnda aega Pärnus elanud, kuid nüüd juba Tallinna läinud, ja kolmas samuti pealinnast.

Proove teevad poisid Pärnus Seemani pool või Tallinnas mõne tuttava juures, kus parasjagu võimalik.

Kuigi The Blinking Lights on saanud mitmesugust tunnustust, peab Seeman tiitlitest olulisemaks inimestevahelisi sidemeid. Ta hindab tutvusi nii teiste bändide kui ka inimestega, kes muusikamaailmas asju korraldavad.

Et elu viib Seemani järgmisest aastast alates USAsse õppima, tuleb bänditegemisse väike paus. “Võtame seda kui kontserdipausi, aga bändi teeme loomulikult edasi,” räägib Sütevaka gümnaasiumi lõpetanud noormees. “Järgmine aasta annab kindlasti inspiratsiooni, saame lugusid kirjutada. Plaan on tuleval suvel esimest plaati tegema hakata,” ütleb Seeman.

Selleks, et mitu aastat bänditegemist mõneks ajaks vääriliselt kokku võtta, annab The Blinking Lights täna õhtul puhveti A.P.T.E.K. terrassil kontserdi, mis on viimane kontsert Pärnus enne järgmist aastat. Seeman lubab, et tegu saab olema väga energilise ja võimsa etteastega. “Usun, et see paneb möödakäijad peatuma ja meid kuulama jääma,” ütleb muusik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles