Pinnase uhtumine tekitab Pärnu tänavatele auke

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auk Võimlemise tänaval.
Auk Võimlemise tänaval. Foto: Lugeja pilt

Pärnu Postimehe lugejad on sel nädalal toimetust teavitanud mitmest tänavaaugust, kus tee alt on pinnas ära uhutud.

Pärnu kesklinnas Võimlemise tänaval asuva augu kohta kirjutas lehelugeja: „Suvepealinna tulles jääb meie tänavate olukorrast küll vajaka. Võtame näiteks sellel pildil oleva augu Võimlemise 4 maja juures, kus võid oma autoga sisse vajuda.“ Samuti sõnas autor, et sellel tänaval liikleb palju lapsi ja teades nende uudishimu, on oht, et keegi kukub auku.

Teine lugeja saatis Pärnus Laial tänaval Port Artur 2 ja pensioniameti juures ülekäigurajal asuvast august foto. Tema sõnul see auk aina vajub ja suureneb.

Kolmandat niisugust auku Pärnu tänavapildis märkas lehetoimetuse fotograaf. Nimelt laiutab see Kaevu tänaval üle Rääma oja kulgeval sillal.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo ütles, et kindlasti saavad need augud parandatud. Millal täpsemalt, ei osanud ta öelda.

Murakas-Ollo sõnade järgi on selliste aukude tekkel enamasti kaks põhjust: pinnase ärauhtumine ja ehituspraak. Millega täpsemalt tegu, saab teada, kui augud lahti kaevata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles