Puuteekraaniga infokioskid juhatavad teelist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeestel on Romantilise rannatee puuteekraaniga infokiosk Rutzu lillepoe juures, müüja Tiiu Tamme ütlust mööda jätkub suvel selle juures uudistajaid.
Häädemeestel on Romantilise rannatee puuteekraaniga infokiosk Rutzu lillepoe juures, müüja Tiiu Tamme ütlust mööda jätkub suvel selle juures uudistajaid. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa kümne valla ajaloolis-kultuurilisi ja loodusväärtusi ühendaval ligi 250 kilomeetri pikkusel Romantilisel rannateel aitavad teelist puuteekraaniga infokioskid, mis on paigaldatud 12 maakohta ja Pärnus Kaubamajakasse.

Kaheksasse valda paigaldatud infokioskid annavad pidevalt täienevat teavet kaubamärgi Romantiline Rannatee all tegutsejate kohta ja teega ühendatud omavalitsused saavad sinna lisada infot piirkonnas toodete ja teenuste pakkujatest.

“Selleks, et viia meie ühise piirkonna olulist infot paremini külastajateni, soetasime projektiga “Romantiline rannatee 7” Pärnu lahe partnerluskogu kaheksasse valda 12 puuteekraaniga infokioskit ja ühe Pärnu linna ning kioskid pandi üles enne turismihooaja algust,” märkis MTÜ Pärnu Lahe Partnerluskogu projektijuht Raili Mengel-Sünt.

Maakonnas asuvad infokioskid käidavates ja turvatud kohtades, need on Audru vallas Lukoili tanklas, Häädemeeste vallas Iklas, Treimanis ja Häädemeestel, Tahkuranna vallas Tahku tare külakeskuses, Saarde vallas Kilingi-Nõmme bussijaamas, Lavassaare vallas muuseumraudteel, Koonga vallamajas ja Varbla vallamaja juures, Tõstamaa vallas Munalaiu sadamas, Tõstamaa mõisas ja alevikus.

Puuteekraaniga infokioskid sättis kasutajavalmis ML Novator OÜ ja muretsemise ning paigaldamise põhiraha eraldas põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet maapiirkondade konkurentsivõime suurendamisele suunatud Euroopa Liidu Leader-meetmest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles