Viisitamm kutsub pärnakaid bussiliikluse üle arutama

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnaliinibuss. Foto on illustreeriv.
Pärnu linnaliinibuss. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS TAUL/PRNPM/EMF

Pärnu eelmine linnapea ja praegune volikogu liige Mart Viisitamm kutsub volikogu liikmeid ja bussiliiklusest huvitatud pärnakaid 16. augusti pärastlõunal raekotta, et arutada ühissõidukiliikluse ümberkorraldamist.

Viisitamm saatis volikogu liikmetele kirja, milles räägitakse, et olümpiamängude ja suve kattevarju all on Pärnu linnavalitsus sarnaselt pealinna omaga ellu viimas liikluskorralduse reformi. “Kui pealinnas on kaotajateks autojuhid ja võitjateks ühissõidukite kasutajad, siis Pärnu “bussireformi” puhul tundub esialgselt, et võitjaid ei ole,” kirjutas Viisitamm.

Viisitamm ütles, et tema poole on pöördunud kaaslinlased, kes on avaldanud ühtaegu nii imestust kui nördimust, ja esitanud talle kui volikogu liikmele palju küsimusi.

“Miks oli reform ette valmistamata? Miks jäeti kaaslinlased informeerimata? Kuidas hakkavad alates sügisest lapsed koolis käima? Kes vastutab ettevalmistamata muudatuste eest?” tõi ta näiteid pärnakate küsimustest.

“Leian, et volikogu liikmetena on eelkõige meil vastutus linnas toimuva ees ja sellest tulenevalt ka kohustus aktiivselt tegelda Pärnu probleemide lahendamisega,” kirjutas Viisitamm.

Viisitamm sõnas, et pärast kõikidelt osapooltelt informatsiooni saamist on volikogu liikmetel kohustus otsustada volikogu erakorralise istungi kokkukutsumise vajadus ning linnavalitsuse vastutuse ja võimaliku umbusaldamise küsimus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles