Sooviliin võiks olla üle terve Vabariigi

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaliini buss.
Linnaliini buss. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Lembit Siil käis välja sellise aprillinalja moodi ettepaneku kuid tegelikult võiks ka naljadest tegelikkus saada.

Meie riigis ei pane enam imestama mitte miski, sest see mille üle täna naerame suu kõrvuni peas, on homme tavaline nähtus meie elupildis. Ja miks mitte sooviliin rahva heaks? Riigikogu ja Valitsus mõtleb vaid ise endale ja seetõttu peaks keegi ka rahva peale mõtlema.

Sooviliin võiks olla üle terve Vabariigi ja teenindada selliselt rahvast nagu see üldine hädaabi number 112.

Kui asjale natukene tõsisemalt läheneda, siis see sooviliin ei peaks sõitma mitte nagu tavaline bussiliin vaid tellimuste peale. Näiteks inimene helistab teatud sooviliini numbrile ja avaldab ette juba soovi teatud päeval kuhugi Eestimaa kohta sõita ja kui samasse piirkonda on ka teisi sõita soovijaid, siis saaks sooviliin juba oma reisi ära teha. Sooviliin oleks bussiliin rahva soovil ehk tellimisel nagu nii mõni muugi asi.

Kui valimiste eelsel perioodil organiseerivad poliitikud rahva tähelepanu võitmiseks erinevaid soodustusi, siis võiks rahva heaks ka mingi soodustus alaliselt toimida ja tellitav olla.

On suvine aeg jakui keegi soovib minna kuhugi metsa marjule, siis saaks grupp inimesi sooviliinile tellimuse esitada ja teatud päeval saaksid inimesed sooviliiniga sõita oma soovi täitma. marju korjama. Naerge palju tahate, aga tore ju oleks!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles