Vihmased ilmad segavad Pärnumaal teetöid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfaltimine. Pilt on illustratiivne.
Asfaltimine. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Vihmased ilmad segavad asfaltimistöid Via Baltica Pärnu ümbersõidul Ehitajate teel ning oluliselt ka kruusateede hooldust.

"Vihmaga ei saa paigaldada asfaltkatet, seetõttu on sel nädalal olnud takistusi Ehitajate teel asfaldi paigaldamisega. Aga tuleb kohe lisada, et see ei pikenda töö valmimistähtaega, lihtsalt hiljem on töö selle võrra pingelisem," rääkis maanteeameti Lääne regiooni direktori asetäitja Heiti Popp ERRi raadiouudistele.

Samal ajal käib Pärnu maakonnas tema sõnul liiklusohtlike kohtade ümberehitus, bussipeatuse ehitus Paikusele ja Tori kooli juurde ning põrkepiirete paigaldamine Seljale ja Audru poole Pärnust välja sõites. "Nii et osa töid me ikkagi teha saame," lisas Popp.

Teehoolde poolelt on kõige suuremaks kannatajaks kruusateed. "Probleem on selles, et materjal on niiskusest nii küllastunud, et see ei kannata hööveldamist ja nende töödega tuleb oodata seni, kuni ilm natukene kuivemaks läheb."

Kui vihmad jätkuvad, võib maanteeamet hakata kruusateedel liikuvate veokite teljekoormust piirama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles